Waarom een nieuw weblog?

Al bijna zes jaar blog ik op greut.nl, al bijna een jaar op open.info.nl. Waarom dan toch nog dit nieuwe blog? Greut.nl bestaat uit primaire berichten voor de gare geest en open.info.nl is bedoeld voor weldoordachte verkenningen op het raakvlak van techniek en design. Dit blog, CSSGreut, is een weerslag van de dingen waar ik mij beroepshalve mee bezig hou, en die op de andere twee blogs niet altijd even goed een plek kunnen vinden: HTML, CSS, JavaScript, semantiek, toegankelijkheid, structuur en chaos. Eigenlijk gewoon een plek om mijn gedachten te ordenen. Ik zie het als een schrift met persoonlijke aantekeningen die wellicht ook handig zijn voor de toevallige passant.

Tags: ,

Advertenties

7 reacties »

 1. dlask said

  en waarom kan dit niet op open.info.nl? Zo open is dat blijkbaar ook weer niet??? Of is er een schrijfverbod van die marketing knakkers?

 2. dlask said

  de commenttellert mankeert van alles!

 3. tom said

  Nou, het ligt meer aan mijn collega’s: die schrijven te weinig (luie donders). Kijk, ik moet iedere dag publiceren. Dat moet gewoon. Maar ja, dan zou dat open.info.nl een soort tom.info.nl worden. Lijkt mij ook goed, maar dat is dan eigenlijk dit: cssgreut! Bovendien was ik bang dat jij mij in zou halen met het aantal actieve weblogs…

 4. bertt said

  hop de stand is weer gelijk!

 5. tom said

  I’m planning to write mostly about tech stuff here.

  Wel verdraaid!

 6. Edgar said

  Ik vind dit een erg fijne weblog Tom! Ik vind het alleen wel wat raar staan als er een bericht over JavaScript verschijnt terwijl de weblog “CSS Greut” heet. Ik weet het, “CSS, JavaScript, en an andere webstandaarden Greut” is ook wat overdreven..

 7. tom said

  Je hebt gelijk, Edgar, de naam is wat ongelukkig gekozen. Had ik langer bij moeten stilstaan.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: